naim&nayan FotoPage

By: naim nayan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 10-Mar-2008 13:00 Email | Share | | Bookmark
bertuahnya aku....

semalam aku pegi dengar talk untuk tambahkan skill aku dlm bisness. ini lah first time aku pegi ke "bisness preview". banyak pendedahan tentang ekonomi negara kita malah international. baru aku sedar bahawa peluang untuk buat bisness ada dimana cuma aku jer yg x tahu. untuk makluman korang semalam jugak aku amat betua kerana dapat bersalam dan bergambar dgn Steven Yeam. selama nie aku hanya dengar namanya dan melihatnya dr jauh. beliau merupakan arch duke dan pengasas dlm bisness yang aku join nie. semua org ingin mendapatkan saat yg aku rasa best ketika btemu dgn beliau. cuba banyangkan aku hanya join tak samapi 2 weeks aku dah dpt brgambar dengan beliau. ada yg sudah bertahun belum tentu dapat. aku rasa amat bertuah. sehingga mq aku bgth aku dia sblm dia jd mq dia x pernah dapat saat bertuah yg aku dapat nie. korang tahu kenapa? sebabb Steven Yeam nie org yang disegan nie. alah mcm perdana menteri la ibaratnya. susah kita nak dekatkn dgn org2 golongan mcm nie. tp semalam aku rasa malam yang paling bertuah.... "Steven Yeam suatu hari i mesti jd mcm u..."


Sunday, 9-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Home Party at Awana Genting

Baru join aku di invate ke home party yg di anjurkan old partner2 aku... wah best giler.... aku kenal dgn ramai kenalan baru... semua giler2... kepala masing sproting habis... bkn setakat ader party aku jugak di beri pendedahan skill bgai mana untuk aku mengendali bisness... ilmu beb.... memang best giler la...


Friday, 29-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
aku join bisness....

wah cantik tol tarikh nie... bukan senang aku nak cipta sejarah pada tarik ini.... aku telah jd francies dlm bisness SYN.... aku akan berusaha sampai aku bjaya spt partner2 aku yg sudah berjaya.... aku tetap akn sambut setiap kali tibanya 29 feb walaupun 4 thn sekali.... aku bangga pada hari nie kerana pada hari ini bermula detik permulaan hidup aku dlm bisness...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net